Izrada aplikacija

Potrebna Vam je izrada iOS ili Android aplikacije? Pronađite programera koji bi Vaše zamisli sproveo u delo!
Kreirajte zahev. Pogledajte ponude programera sa cenama za izradu aplikacije. Izaberite najbolju!

izrada aplikacija ios android prosirenje posla internet telefonske aplikacije platforme custom aplikacije utrenu

Bavite se internet poslovanjem i želite da proširite posao na iOS Android platformama? Kao što već znamo ”pametni” telefoni su danas svakodnevni predmeti bez kojih ne možemo. Širenje poslovanja u tom smeru može biti veoma pametno i profitabilno. Širenje na iOS i Android platforme je svakako trend kretanja razvoja današnjih online kompanija.

Ukoliko Vam je potrebna izrada iOS ili Android aplikacije, na pravom ste mestu, imamo profesionalca za Vas! Pošaljite zahtev i pogledajte ponude od slobodnih i motivisanih programera koji su spremni da realizuju Vaše zamisli i izrade aplikaciju kakvu želite. 

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Popunite kratak formular. Unesite informacije koje želite da profesionalci znaju. Zahtev će automatski biti prosleđen profesionalcima koji pružaju određenu uslugu.

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Ubrzo pristižu ponude od profesionalaca koji su slobodni, motivisani i spremni da urade posao. Pogledajte njihove profile, cene rada, ocene i komentare prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Izaberite profesionalca

Izaberite pravog čoveka! Dogovorite se oko preostalih detalja i pristupite realizaciji usluge. Nakon završenog posla, možete da ocenite Vašeg profesionalca i podelite utiske o saradnji sa njim.