Homeopatija

Da li ste u potrazi za homeopatom? Na našem sajtu možete da pronađete profesionalca za Vas. Kreirajte zahtev. Pogledajte ponude i izaberite najbolju!

Top Profesionalci

Ivana Malenko

„Životna sila-moć lečenja.Bolest je poremećaj te sile. Homeopatija predstavlja holistički medicinski sistem prevencije i lečenja bolesti, bolje rečeno pacijenta. Leči čoveka, a ne bolest.”

homeopatija tretman homeopatijom homeopata lečenje homeopatijom

Homeopatija je pristup lečenju u kome se pacijent posmatra kao celina. Pri određivanju lekova, uvažavaju se fizički ali i mentalni i emocionalni simptomi pacijanta. Homeopatija ne znači isključivanje klasične medicine. 

Možemo reći da se homeopatija vodi principom "klin se klinom izbija". I sama reč homeopatija je grčkog porekla i znači slično patnji. Homeopatska sredstva deluju tako što stimulišu vitalne sile pojedinca, i pomažu organizmu da se očisti od svih neravnoteža.

Zašto treba probati lečenje homeopatijom? Brojne su dobrobiti ovog pristupa lečenju, a izdvojićemo one najznačajnije - (1) tretmani homeopatijom su potpuno bezopasni bez ikakvih kontraindikacija; (2) homeopatija se pokazala sveoma uspešno prilikom lečenja pacijenata kod kojih konvencionalna medicina nije bila od značajne pomoći.

Ukoliko i Vi želite da zakažete svoj termin, na našem sajtu možete da pronađete profesionalce za Vas. Pošaljite zahtev i uskoro ćete dobiti ponude od homeopata  u Beogradu koji su spremni da Vam pomognu.

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Popunite kratak formular. Unesite informacije koje želite da profesionalci znaju. Zahtev će automatski biti prosleđen profesionalcima koji pružaju određenu uslugu.

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Ubrzo pristižu ponude od profesionalaca koji su slobodni, motivisani i spremni da urade posao. Pogledajte njihove profile, cene rada, ocene i komentare prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Izaberite profesionalca

Izaberite pravog čoveka! Dogovorite se oko preostalih detalja i pristupite realizaciji usluge. Nakon završenog posla, možete da ocenite Vašeg profesionalca i podelite utiske o saradnji sa njim.