Foto kutija za slikanje

Foto kutija podiže zabavu na poseban nivo!
Kreirajte zahtev i izaberite ponudu profesionalaca koji iznajmljuju foto kutije!

slikanje na zabavama proslavama promocijama vencanju preuzmite Vase fotografije odmah novi sad foto kutija za slikanje

Sećate li se malih kabina za slikanje? Foto kutija predstavlja njihov moderan, novi oblik. 
Zauzmite pozu koju želite, nasmejte se i za svega nekoliko minuta ponesite drage uspomene sa Vama! Foto kutija je idealna za Vasu proslavu, rodjendan, vencanje, promociju ili seminar. Zvanice će bez razmišljanja biti oduševljene, a posebno ako celokupnom dozivljaju dodamo i kreativne, detalje - kapice, brkove, osmeh, naocare... Ukoliko imate želju za poseban rekvizit profesionalci ce ga rado izraditi za Vas.

Zabavite se, uživajte i izmamite svima osmehe Vašom proslavom!

Kreirajte zahtev i pogledajte ponude profesionalaca u Novom Sadu koji se bave iznajmljivanjem foto kutija. Izaberite najbolju ponudu!

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Popunite kratak formular. Unesite informacije koje želite da profesionalci znaju. Zahtev će automatski biti prosleđen profesionalcima koji pružaju određenu uslugu.

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Ubrzo pristižu ponude od profesionalaca koji su slobodni, motivisani i spremni da urade posao. Pogledajte njihove profile, cene rada, ocene i komentare prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Izaberite profesionalca

Izaberite pravog čoveka! Dogovorite se oko preostalih detalja i pristupite realizaciji usluge. Nakon završenog posla, možete da ocenite Vašeg profesionalca i podelite utiske o saradnji sa njim.