Foto kutija za slikanje

Zauzmite pozu, osmeh i škljoc!
Foto kutija
podiže zabavu na novi nivo.
Pošaljite zahtev i pogledajte ponude profesionalaca koji iznajmljuju foto kutije.

slikanje na zabavama proslavama promocijama vencanju preuzmite Vase fotografije odmah novi sad foto kutija za slikanje

Foto kutija predstavlja moderan oblik starih kabina za slikanje. Zauzmite pozu koju želite, nasmejte se i za svega nekoliko minuta imaćete uspomenu sa Vama dragim ljudima! Foto kutija je idealna za proslavu, rodjendan, vencanje, promociju. Zvanice će, provereno, biti oduševljene. Za još bolju zabavu možete da dodate i kreativne, detalje - kapice, brkove, osmeh, naocare... 

Pošaljite zahtev i pogledajte ponude profesionalaca u Nišu koji se bave iznajmljivanjem foto kutija. Izaberite odgovarajuću ponudu.
Dobro se zabavite i pobrinite da Vaša proslava bude za prepričavanje!

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Popunite kratak formular. Unesite informacije koje želite da profesionalci znaju. Zahtev će automatski biti prosleđen profesionalcima koji pružaju određenu uslugu.

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Ubrzo pristižu ponude od profesionalaca koji su slobodni, motivisani i spremni da urade posao. Pogledajte njihove profile, cene rada, ocene i komentare prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Izaberite profesionalca

Izaberite pravog čoveka! Dogovorite se oko preostalih detalja i pristupite realizaciji usluge. Nakon završenog posla, možete da ocenite Vašeg profesionalca i podelite utiske o saradnji sa njim.