Dresura pasa

Obožavate svog krznenog ljubimca, ali njegovo ponašanje ume da Vas izbaci iz takta? Želeli biste da Vaš pas nauči kako treba da se ponaša?

  Angažujte dresera pasa da se pobrine za to! Pošaljite zahtev i pogledajte ponude profesionalnih dresera. Izaberite najbolju ponudu!

dresura pasa dreser pasa malih srednjih i velikih rasa dreser stenaca dreser odraslih pasa novi sad

Psi su divna stvorenja koja svog vlasnika vole više čak i njih samih. Međutim, i najumiljatijem psu se može desiti da sažvaće Vaše omiljene papuče kada niste u stanu, uništi nameštaj ili probudi komšiju u pola noći lajanjem.

Na vlasnicima je odgovornost za ponašanje psa, kako u kući i pred drugim ljudima. Period privikavanja na psa može biti jako frustrirajući za vlasnika. Neke od grešaka koje vlasnici često prave su:

1.Niste se raspitali o osnovnim karakteristikama rase
Pre nego što izaberete Vašeg ljjubimca, najbolje bi bilo da pronađete rasu koja se uklapa sa Vašim životnim stilom. Ukoliko imate nezahvalno radno vreme, ne bi bila pametna odluka da se odlučite za psa koji spada u veoma aktivnu rasu. Uzmite u obzir svoje, ali i potrebe psa da biste bili idealan spoj!

2.Vikanje na psa
Kao što smo napomenuli, period dresiranja psa zna da bude stresan. Međutim, ukoliko vičete na psa, on će se samo uplašiti i zbuniti, a nijedna komanda neće biti zapamćena. Potrudite se Vaš ton bude isti.

3.Izgovaranje više komandi
Recimo da se pas popne na krevet, a to ne želite da mu dopustite, ukoliko mu govorite: "Siđi! Ne! Dole odmah!", a pri tom i pokazujete rukom, Vašem psu ništa neće biti jasno. Potrudite se da koristite jednu reč kada želite da Vaš pas nešto uradi.

Ukoliko želite svog psa da naučite lepom ponašanju ili ga odviknete od neke loše navike, a niste sigurni kako to da uradite - Angažujte profesionalca u Novom Sadu da se pobrine za ovaj posao. Pošaljite zahtev i pogledajte ponude profesionalaca koji se bave dresurom pasa. Izaberite najbolju ponudu!

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Kreirajte zahtev za uslugu koja Vam je potrebna! Zahtev će biti prosleđen svim registrovanim profesionalcima koji pružaju traženu uslugu!

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Dobićete ponude od profesionalaca koji su slobodni kada Vama odgovara, motivisani i spremni da završe posao! Pogledajte cene njihovog rada, kao i ocene od prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Angažujte profesionalca

Izaberite! Angažujte profesionalca čija ponuda Vam najviše odgovara!