Dadilja

Želite da pronađete pouzdanu dadilju kojoj biste prepustili brigu o Vašem mališanu? Bilo da Vam je potrebno čuvanje dece na par sati, povremeno ili na duži vremenski period - Na našem sajtu možete da pronađete idealnu osobu za Vas!
Pošaljite zahtev i pogledajte ponude dadilja.

Za sve Vaše potrebe, kada iskrsnu neplanirane obaveze ili kada imate planove za budući period - Pronađite dadilju koja će se idealno uklopiti u Vaš raspored! Pogledajte profile slobodnih dadilja i angažujte pravu osobu za ovaj posao! 

Pošaljite Vaš zahtev i pogledajte ponude od dadilja u Novom Sadu koje su motivisane, slobodne, a pre svega uživaju u radu sa decom. Izaberite najbolju ponudu!

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Tražite besplatne ponude

Popunite kratak formular. Unesite informacije koje želite da profesionalci znaju. Zahtev će automatski biti prosleđen profesionalcima koji pružaju određenu uslugu.

Pogledajte ponude

Uporedite ponude

Ubrzo pristižu ponude od profesionalaca koji su slobodni, motivisani i spremni da urade posao. Pogledajte njihove profile, cene rada, ocene i komentare prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Izaberite najbolju

Izaberite ponudu koja Vam najviše odgovara! Dogovorite se i pristupite realizaciji usluge. Nakon završenog posla, možete da ocenite profesionalca i podelite utiske o saradnji.