Dadilja

Potrebna Vam je pomoć pri čuvanju dece? Želite da pronađete pouzdanu dadilju kojoj ćete prepustiti brigu o Vašem mališanu ili mališanima? Bilo da Vam je potrebno čuvanje dece na par sati, povremeno ili na duži vremenski period - na našem sajtu možete da pronađete idealnu osobu za Vas

Za sve Vaše potrebe - i kada iskrsne nešto neplanirano i kada imate planove za budući period, pronađite dadilju koja će se idealno uklopiti u Vaš raspored.

Pošaljite Vaš zahtev i dobićete ponude od dadilja u Beogradu koje su motivisane, slobodne, a pre svega uživaju u radu sa decom. Izaberite najbolju ponudu!

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Popunite kratak formular. Unesite informacije koje želite da profesionalci znaju. Zahtev će automatski biti prosleđen profesionalcima koji pružaju određenu uslugu.

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Ubrzo pristižu ponude od profesionalaca koji su slobodni, motivisani i spremni da urade posao. Pogledajte njihove profile, cene rada, ocene i komentare prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Izaberite profesionalca

Izaberite pravog čoveka! Dogovorite se oko preostalih detalja i pristupite realizaciji usluge. Nakon završenog posla, možete da ocenite Vašeg profesionalca i podelite utiske o saradnji sa njim.