Dadilja

Potrebna Vam je pomoć pri čuvanju dece? Želite da pronađete pouzdanu dadilju kojoj ćete prepustiti brigu o Vašem mališanu ili mališanima? Bilo da Vam je potrebno čuvanje dece na par sati, povremeno ili na duži vremenski period - na našem sajtu možete da pronađete idealnu osobu za Vas

Za sve Vaše potrebe - i kada iskrsne nešto neplanirano i kada imate planove za budući period, pronađite dadilju koja će se idealno uklopiti u Vaš raspored.

Pošaljite Vaš zahtev i dobićete ponude od dadilja u Beogradu koje su motivisane, slobodne, a pre svega uživaju u radu sa decom. Izaberite najbolju ponudu!

Korisnici o nama

Nina Simić
Zaposlena

,,Bila sam u potrazi za ženom koja bi čuvala moju ćerkicu dok sam na poslu i ponekad popodne kada imam obaveze. Na utrenu sam poslala zahtev i dobila ponude od dve devojke. Čula sam se sa njima i obe su zaista mnogo fine, žao mi je što sam samo jednu morala da izaberem.“

Marija Jakovljević
Zaposlena

„Mnogo puta mi se dešavalo da mi iskrsnu neke hitne obaveze, a da nemam kome da ostavim da mi pričuva decu. Muž i ja imamo nezahvalno radno vreme i ovaj problem se često ponavljao. Otkako sam otkrila ovaj sajt sve je mnogo lakše! Svaka devojka koju sam ovde angažovala je predivna i sve su mi izašle u susret u veoma kratkom roku.”

Jelena Varjačić
Zaposlena

„Iskreno, ja sam oduševljena ovim sajtom. Šta god da mi zatreba, ja pronađem ovde. Prvo sam angažovala devojku koja bi povremeno čuvala moju decu (sa kojom i dalje rado saradjujem), a sada i majstore kada mi nešto zatreba.”

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Kreirajte zahtev za uslugu koja Vam je potrebna! Zahtev će biti prosleđen svim registrovanim profesionalcima koji pružaju traženu uslugu!

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Dobićete ponude od profesionalaca koji su slobodni kada Vama odgovara, motivisani i spremni da završe posao! Pogledajte cene njihovog rada, kao i ocene od prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Angažujte profesionalca

Izaberite! Angažujte profesionalca čija ponuda Vam najviše odgovara!