Cvetni zid od papira

Da dodate posebnu notu Vašem prostoru, imate idealnu pozadinu za fotografisanje i unesete toplinu i radost!
Naručite cvetni zid i upotpunite Vašu posebnu priliku!

cvetni zid dekoracija od papira dekorativni zid dekoracija za venčanja dekoracija za rođendane

Cvetni zidovi su kreativne pozadine koje krase venčanja, rođendane, devojačke večeri i brojne druge prilike. Cvetni zidovi od papira se izrađuju od tvrdog papira u boji, pomoćnih materijala i spretnih ruku profesionalaca. Mogu se koristiti i drugi dodatni materijali.

Mogućnosti za izgled cvetnog zida su bezbrojne, a na Vama je da odlučite šta se najbolje uklapa u ostatak dekoracije. Cvetni zid će uneti toplinu i radost u Vaš prostor. Možete ga koristiti da dekorišete, pored posebnih prilika, i svoju sobu ili poslovni prostor - kao što su učinili brojni saloni lepote, igraonice za decu i drugi. Cvetni zid je, takođe, predivna pozadina za fotografisanje.

Ukoliko i Vi želite da obogatite Vaš prostor ovim detaljem pošaljite zahtev i pogledajte ponude profesionalaca u Beogradu koji su spremni da izrade cvetni zid od papira za Vas. 

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Kreirajte zahtev za uslugu koja Vam je potrebna! Zahtev će biti prosleđen svim registrovanim profesionalcima koji pružaju traženu uslugu!

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Dobićete ponude od profesionalaca koji su slobodni kada Vama odgovara, motivisani i spremni da završe posao! Pogledajte cene njihovog rada, kao i ocene od prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Angažujte profesionalca

Izaberite! Angažujte profesionalca čija ponuda Vam najviše odgovara!