Časovi vožnje

Imate vozačku dozvolu, ali dugo niste vozili? Steknite samopouzdanje i budite sigurni!
Dodatni časovi vožnje. Pošaljite zahtev i pogledajte ponude instruktora vožnje.

casovi voznje privatni casovi voznje instruktor daje casove voznje obuka vozaca naucite na vozite voznja automobila

Oslobodite se straha, usavršite svoju vožnju, snalaženje u saobraćaju, parkiranje u različitim situacijama. Niste dugo vozili i sada imate osećaj straha kada sednete u automobil? Bez brige, uz par dodatnih časova vožnje lako ćete savladati svaki problem.

Kada su Vam dodatni časovi vožnje potrebni?
1. Ukoliko je prošlo dosta vremena od kada ste položili vozački ispit i niste sigurni u svoju vožnju.
2. Položili ste vožački ispit u manjem gradu i plašite se vožnje u većem gradu.
3. Položili ste vozački ispit na drugom automobilu, koji se dosta razlikuje od Vašeg i želite da steknete samopouzdanje u vožnji.
Pogledajte ponudu svih usluga na portalu.

Ukoliko se nalazite u nekoj od ovih ili sličnoj situaciji, lako pronađite instuktora koji će Vam pomoći da prevaziđete probleme u vožnji. Dodatni časovi vožnje na teritoriji Beograda i okoline. Pošaljite Vaš zahtev i pogledajte ponude instruktora vožnje koji su spremni da pomognu.

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Popunite kratak formular. Unesite informacije koje želite da profesionalci znaju. Zahtev će automatski biti prosleđen profesionalcima koji pružaju određenu uslugu.

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Ubrzo pristižu ponude od profesionalaca koji su slobodni, motivisani i spremni da urade posao. Pogledajte njihove profile, cene rada, ocene i komentare prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Izaberite profesionalca

Izaberite pravog čoveka! Dogovorite se oko preostalih detalja i pristupite realizaciji usluge. Nakon završenog posla, možete da ocenite Vašeg profesionalca i podelite utiske o saradnji sa njim.