Časovi violine

U potrazi ste za profesorom violine, za Vas ili Vašeg mališana? 
Na pravom ste mestu - pošaljite zahtev i pogledajte cene privatnih časova violine i ponude profesora!

violina časovi violine za početnike učenike muzičke škole i napredne nivoe profesor violine nastavnik violine

Violina je gudački instrument sa četiri žice koji, od svih gudačkih instrumenata, proizvodi najviše tonove i najmanjih je dimenzija.

Violina se drži ispod vrata, a iznad ramena. Najčešće se desnom rukom prevlači gudalo preko žica.

Prsti leve ruke dolaze na „vrat“ violine i na taj način skraćuju žicu i proizvode različite tonove. Leva ruka je odgovorna za kvalitet proizvedenih tonova.    

‚‚Muzika ima moć da oblikuje karakter.’’ - Aristotel

Ukoliko želite da naučite da svirate violinu na pravom ste mestu. Časovi violine za početnike, individualni časovi ili časovi za usavršavanje znanja -  pronađite nastavnika violine u Beogradu koji je slobodan, motivisan i spreman da prenese znanje baš prema potrebama polaznika.

Pošaljite zahtev i pogledajte ponude profesora violine. Zakažite čas i počnite da svirate već danas! 

Profesionalci meseca

Nataša Sretenović

„Diplomirani magistar profesor violinista *ČASOVI VIOLINE *ČASOVI SOLFEDJA/TEORIJE MUZIKE -Dugogodišnje iskustvo”

Sanja P

„ČASOVI VIOLINE, SOLFEĐA I TEORIJE Diplomirani (master) profesor drži časove violine i solfeđa: pripremni razred, priprema za upis u nižu MŠ, prijemni za upis u srednju MŠ, Muzičku akademiju, kao i početnicima svih uzrasta i učenicima muzičkih škola Svi časovi su individualni i zavise od potrebe učenika. Za sve one koji vole violinu i koji žele da nauče da sviraju ili da se usavrše bez obzira na godine i muzičko obrazovanje – ovo je povoljna i interesantna prilika da to i učine. Takođe, svi zainteresovani đaci će imati priliku da uz časove violine imaju i klavirske probe sa korepetitorom koji ima višegodišnje iskustvo u radu sa učenicima nižih i srednjih muzičkih škola. Dugogodišnje pedagoško iskustvo kao prof. violine u muzičkoj školi.”

Korisnici o nama

tamara pavlović korisnik časova violine
Tamara Pavlović
Zaposlena

„Tražila sam profesora violine za svoju ćerku, koja je želela da počne da svira. Listala sam oglase i zvala, ali nisam mogla da nađem adekvatnog nastavnika koji se uklapa u naš raspored, a dodatna otežavajuća okolnost je bila što smo udaljeni od centra. Ovde sam rešila problem za svega par sati. Prezadovoljna sam”

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Kreirajte zahtev za uslugu koja Vam je potrebna! Zahtev će biti prosleđen svim registrovanim profesionalcima koji pružaju traženu uslugu!

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Dobićete ponude od profesionalaca koji su slobodni kada Vama odgovara, motivisani i spremni da završe posao! Pogledajte cene njihovog rada, kao i ocene od prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Angažujte profesionalca

Izaberite! Angažujte profesionalca čija ponuda Vam najviše odgovara!