Časovi tenisa

Potreban Vam je instruktor tenisa? Želite da naučite da igrate tenis rekreativno ili da usavršite svoju igru i postanete profesionalac? Pronađite trenera za Vas!

tenis casovi individualni privatni u beogradu utrenu utrenu.com

Tenis je poslednjih godina postao jedan od veoma popularnih sportova. Glavni udarci koji teniseri koji koriste su: servis, forehand, backhand i drop shot.  Pored ovih drugi udarci su: return, pasing, shot, lobm stopball, vollay, topspin itd.

Ukoliko i Vi ili Vaš mališan želite da naučite ove udarce ili ih usavršite - na pravom ste mestu. Pošaljite Vaš zahtev i pogledajte ponude od trenera tenisa u Beogradu - profesionalaca koji mogu da Vas nauče prema Vašem zahtevu.

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Popunite kratak formular. Unesite informacije koje želite da profesionalci znaju. Zahtev će automatski biti prosleđen profesionalcima koji pružaju određenu uslugu.

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Ubrzo pristižu ponude od profesionalaca koji su slobodni, motivisani i spremni da urade posao. Pogledajte njihove profile, cene rada, ocene i komentare prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Izaberite profesionalca

Izaberite pravog čoveka! Dogovorite se oko preostalih detalja i pristupite realizaciji usluge. Nakon završenog posla, možete da ocenite Vašeg profesionalca i podelite utiske o saradnji sa njim.