Časovi solfeđa

U potraži ste za profesorom solfeđa, za Vas ili Vašeg mališana? 
Pošaljite zahtev i pogledajte cene privatnih časova solfeđa kao i ponude slobodnih profesora!

Top Profesionalci

Nataša Sretenović

„Diplomirani magistar profesor violinista *ČASOVI VIOLINE *ČASOVI SOLFEDJA/TEORIJE MUZIKE -Dugogodišnje iskustvo”

Milica Veljkovic

„ Nastavnik muzicke kulture sa licencom drzi casove klavira, solfedja, pop-rok pevanja, muzicke teorije... Visegodisnje iskustvo.”

Pavle Živojinovic

”ČASOVI KLAVIRA, SOLFEÐA I TEORIJE MUZIKE Diplomirani (master) profesor drži časove klavira, solfeđa i teorije muzike: pripremni razred, priprema za upis u nižu MŠ, prijemni za upis u srednju MŠ, Muzičku akademiju, kao i početnicima svih uzrasta i učenicima muzičkih škola. Svi časovi su individualni i zavise od potrebe učenika. Za sve one koji vole klavir i koji žele da nauče da sviraju ili da se usavrše bez obzira na godine i muzičko obrazovanje – ovo je povoljna i interesantna prilika da to i učine. Dugogodišnje pedagoško iskustvo kao prof. klavira u SMŠ.”

solfeđo časovi solfeđa privatni profesor solfeđa za početnike učenike muzičkih škola

Sam izraz solfeđo je nastao od italijanske reči solfeggio koja označava melodijsko učenjeSolfeđo zapravo i predstavlja melodijsko opismenjavanje. Učenje solfeđa poboljšava muzičku memoriju, osećaj za ritam, a takođe utiče na bolji razvoj sluha kod učenika.

Solfeđo je jedan od najvažnijih predmeta u muzičkom obrazovanju. Obavezan je u svim muzičkim školama - nižoj, srednjoj, kao i na fakultetu. Solfeđo zahteva veliku koncentraciju i pažnju, i zbog toga ume učenicima da bude težak i zahtevan predmet. Međutim, sa pravim profesorom učenje može da bude totalna suprotnost. 

Ukoliko su Vama ili Vašem mališanu potrebni časovi sofeđa u Beogradu, i u potraži ste za privatnim profesorom - na pravom ste mestu! Pošaljite Vaš zahtev i uskoro ćete dobiti ponude sa cenama časova, od profesora koji su slobodni u terminima koji Vama odgovaraju, motivisani i spremni da prenesu svoje znanje.

Angažujte privatnog profesora solfeđa za Vas ili Vašeg mališana i počnite sa učenjem već sada! ♫ 

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Popunite kratak formular. Unesite informacije koje želite da profesionalci znaju. Zahtev će automatski biti prosleđen profesionalcima koji pružaju određenu uslugu.

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Ubrzo pristižu ponude od profesionalaca koji su slobodni, motivisani i spremni da urade posao. Pogledajte njihove profile, cene rada, ocene i komentare prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Izaberite profesionalca

Izaberite pravog čoveka! Dogovorite se oko preostalih detalja i pristupite realizaciji usluge. Nakon završenog posla, možete da ocenite Vašeg profesionalca i podelite utiske o saradnji sa njim.