Časovi skijanja

Naučite da skijate ili usavršite svoje tehnike!
Angažujte instruktora skijanja koji bi Vam pomogao u ovoj nameri. Pošaljite zahtev i pogledajte ponude instruktora!

Skijanje je sport kretanja po površinama prekrivenim snegom uz pomoć skija pričvršćeniih za noge skijaša. Iako je davno nastao kao način kretanja po snegu, prerastao je u veoma popularan sport i odličan način za rekreaciju.

Skijanje se uči na ravnom, a vremenom se prelazi na sve veću strminu. Kapa, šal, skijaško odelo i naravno skije su oprema koju je potrebno da imate na sebi. Prva lekcija je najdosadnija, ali i najbitnija!

Izbor skija je takođe veoma bitan! Za početnike, kraće skije su pogodnije. Skijaši koji su savladali sve tehnike i samostalno da skijaju na natežim rutama mogu koristiti duže skije.

Ukoliko ste odlučili da se oprobate u ovom sportu i potreban Vam je instruktor skijanja - Pošaljite zahtev i pogledajte ponude profesionalaca i cena privatnih i grupnih časova. Izaberite ponudu koja Vam najviše odgovara.

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Popunite kratak formular. Unesite informacije koje želite da profesionalci znaju. Zahtev će automatski biti prosleđen profesionalcima koji pružaju određenu uslugu.

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Ubrzo pristižu ponude od profesionalaca koji su slobodni, motivisani i spremni da urade posao. Pogledajte njihove profile, cene rada, ocene i komentare prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Izaberite profesionalca

Izaberite pravog čoveka! Dogovorite se oko preostalih detalja i pristupite realizaciji usluge. Nakon završenog posla, možete da ocenite Vašeg profesionalca i podelite utiske o saradnji sa njim.