Časovi plivanja

U potrazi ste za trenerom plivanja za Vas ili Vašeg mališana? Naučite da plivate ili zakoračite u profesionalne vode!
Pošaljite zahtev i pogledajte ponude profesionalaca. Izaberite najbolju ponudu!

Da li znate da 30 minuta aktivnosti u vodi ima isti učinak za organizam kao 55 minuta iste aktivnosti van vode?
Sigurno ste već negde čuli da je plivanje jedan od najboljih sportova za naše telo. Verujemo da ste upoznati bar sa nekim prednostima, od svih koje treniranje ovog sporta nosi sa sobom. Plivanje veoma pozitivno utiče na fizičko stanje organizma - jača mišiće, kardiovaskularni sistem, povećava pokretljivost  zglobova, učvršćuje celokupnu muskulaturu tela, povećava energiju, povećava kapacitet pluća. Pored toga, pozitivno utiče i na psihičko stanje - ublažava osećaj stresa, ankcioznosti i popravlja raspoloženje.

Ukoliko želite da trenirate ovaj sport (u grupi ili individualno) ili želite da naučite da plivate - pronađite trenera u Novom Sadu koji Vam može pomoći u toj nameri! Pošaljite zahtev i pogledajte ponude trenera plivanja. Pogledajte cene treninga, kao i profile trenera. Izaberite profesionalca za Vas!

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Kreirajte zahtev za uslugu koja Vam je potrebna! Zahtev će biti prosleđen svim registrovanim profesionalcima koji pružaju traženu uslugu!

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Dobićete ponude od profesionalaca koji su slobodni kada Vama odgovara, motivisani i spremni da završe posao! Pogledajte cene njihovog rada, kao i ocene od prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Angažujte profesionalca

Izaberite! Angažujte profesionalca čija ponuda Vam najviše odgovara!