Časovi plivanja

U potrazi ste za trenerom plivanja za Vas ili Vašeg mališana? Pošaljite zahtev i pogledajte ponude profesionalaca. Izaberite najbolju ponudu!

Da li ste znali da pola sata aktivnosti u vodi ima isti učinak kao 55 minuta iste aktivnosti van vode?
Plivanje je najbolji sport. Ovu rečenicu ste sigurno već negde čuli i upoznati ste bar sa nekim prednostima, koje treniranje ovog sporta nosi sa sobom. 
Pored toga što plivanje veoma pozitivno utiče na fizičko stanje organizma - jača mišiće, kardiovaskularni sistem, povećava pokretljivost  zglobova, učvršćuje celokupnu muskulaturu tela, povećava energiju, povećava kapacitet pluća - Takođe pozitivno utiče i na psihičko stanje - ublažava stres i popravlja raspoloženje.

Ukoliko i Vi želite da trenirate ovaj sport (u grupi ili individualno) ili želite da naučite da plivate - pronađite trenera u Beogradu za Vas! Pošaljite zahtev i pogledajte ponude trenera plivanja.

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Kreirajte zahtev za uslugu koja Vam je potrebna! Zahtev će biti prosleđen svim registrovanim profesionalcima koji pružaju traženu uslugu!

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Dobićete ponude od profesionalaca koji su slobodni kada Vama odgovara, motivisani i spremni da završe posao! Pogledajte cene njihovog rada, kao i ocene od prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Angažujte profesionalca

Izaberite! Angažujte profesionalca čija ponuda Vam najviše odgovara!