Časovi klizanja

Krećite se po ledu vešto kao što koračate po zemlji!
Pošaljite zahtev i pogledajte ponude instruktora klizanja, kao i cene časova klizanja! Izaberite istruktora klizanja za Vas!

Klizanje na ledu je veština kretanja po zaleđenim površina u obući namenjenoj za to. Jedina oprema koja je potrebna za ovaj sport su upravo klizaljke i spremni smo za pokret.
Klizanje na ledu je veoma rasprostranjena sportska aktivnost, koja pored toga što je odlična vežba, donosi i mnogo smeha i zabave. Klizanje na ledu može biti rekreativno, a takođe su razvijeni i ekipni i pojedinačni sportovi na ledu.

Ukoliko želite da naučite da klizate po ledu i potrebni su Vam časovi - na pravom ste mestu! Individualni / grupni časovi klizanja, osnove umetničkog klizanja, ili profesionalni nivo - pronađete profesionalca za Vas. Pošaljite zahtev i pogledajte ponude instruktora klizanja u Novom Sadu. Izaberite profesionalca za Vas!

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Kreirajte zahtev za uslugu koja Vam je potrebna! Zahtev će biti prosleđen svim registrovanim profesionalcima koji pružaju traženu uslugu!

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Dobićete ponude od profesionalaca koji su slobodni kada Vama odgovara, motivisani i spremni da završe posao! Pogledajte cene njihovog rada, kao i ocene od prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Angažujte profesionalca

Izaberite! Angažujte profesionalca čija ponuda Vam najviše odgovara!