Časovi klavira

Želite da naučite da svirate klavir ili usavršite svoje znanje?
Potrebni su Vama ili Vašem mališanu privatni časovi?
Na našem sajtu pronađite profesore klavira
koji su spremni da Vam pomognu!

Top Profesionalci

Pavle Živojinović profesor klavira na sajtu UTrenu.com!
Pavle Živojinović
Profesor klavira

,,Diplomirani profesor drži časove klavira, solfeđa i teorije muzike: pripremni razred, priprema za upis u nižu MŠ, prijemni za upis u srednju MŠ, Muzičku akademiju, kao i početnicima svih uzrasta i učenicima muzičkih škola Za sve one koji vole klavir i koji žele da nauče da sviraju ili da se usavrše bez obzira na godine i muzičko obrazovanje – ovo je povoljna i interesantna prilika da to i učine!”

Klavir je jedan od instrumenata sa najbogatijom muzičkom literaturom.

Muzika za klavir se najčešće piše u dva linijska sistema. Gornji sistem se izvodi desnom, dok se donji izvodi levom rukom. Ukupan broj dirki na standardnom klaviru iznosi 88, upravo zbog toga ih zovu „osamdeset osmice”. Bele dirke predstavljaju cele tonove, dok crne dirke predstavljaju međutonove.

Kako da znate da je klavir instrument za Vas?
Ukoliko želite da svirate muziku gotovo svih žanrova, volite izazove (jer klavir zahteva strpljenje i vežbu - koja se kasnije definitivno isplati), želite da oživite svoju omiljenu muziku, neki su od razloga da se odlučite baš za klavir.

Ukoliko ste odlučili da je ovaj instrument za Vas, i želite da naučite da svirate klavir ili nadogradite svoje znanje, na pravom ste mestu – na sajtu Utrenu.com možete da pronađete profesore u Beogradu koji su motivisani, slobodani i spremni da Vas nauče prema Vašem zahtevu.

Angažujte profesora klavira i počnite da svirate već danas! ♫

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Popunite kratak formular. Unesite informacije koje želite da profesionalci znaju. Zahtev će automatski biti prosleđen profesionalcima koji pružaju određenu uslugu.

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Ubrzo pristižu ponude od profesionalaca koji su slobodni, motivisani i spremni da urade posao. Pogledajte njihove profile, cene rada, ocene i komentare prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Izaberite profesionalca

Izaberite pravog čoveka! Dogovorite se oko preostalih detalja i pristupite realizaciji usluge. Nakon završenog posla, možete da ocenite Vašeg profesionalca i podelite utiske o saradnji sa njim.