Časovi harmonike

Naučite da svirate harmoniku ili usavršite svoje znanje sa profesionalcima!
Pošaljite zahtev i pogledajte ponude profesora harmonike i cene privatnih časova!

Privatni časovi harmonike Individualni ili grupni časovi harmonike profesor harmonike novi sad sviranje harmonike

Harmonika je muzički instrument sa klavijaturom ili dugmadima. Prva harmonika je konstruisana u Berlinu, 1822. godine. Veličina i težina harmonika se razlikuju od registra i tipa harmonike. 

Telo harmonike se sastoji od dve kutije koje su povezane sa mehom. Tonove na harmonici proizvodi vazdušna struja koja prolazi kroz ventile, skupljanjem i širenjem meha. Pritiskom na dugme ili dirku se kontrolišu ovi ventili.

Harmonika se smatra tradicionalnim folklornim instrumentom. Najprisutnija je u narodnoj i novokomponovanoj muzici. Međutim, harmoniku možemo čuti isto tako i u i klasičnoj muzici.


Ukoliko želite da naučite da svirate ovaj instrument i u potrazi ste za privatnim profesorom harmonike u Novom Sadu - na pravom ste mestu! Pošaljite zahtev i pogledajte ponude sa cenama časova profesora harmonike. Izaberite profesora za Vas!


Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Kreirajte zahtev za uslugu koja Vam je potrebna! Zahtev će biti prosleđen svim registrovanim profesionalcima koji pružaju traženu uslugu!

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Dobićete ponude od profesionalaca koji su slobodni kada Vama odgovara, motivisani i spremni da završe posao! Pogledajte cene njihovog rada, kao i ocene od prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Angažujte profesionalca

Izaberite! Angažujte profesionalca čija ponuda Vam najviše odgovara!