Časovi harmonike

U potrazi ste za profesorom harmonike, za Vas ili Vašeg mališana?
Pošaljite zahtev i pogledajte ponude profesora harmonike i cene privatnih časova!

Privatni časovi harmonike Individualni ili grupni časovi harmonike profesor harmonike

Harmonika je muzički instrument sa klavijaturom ili dugmadima. Smatra se da je prva harmonika konstruisana u Berlinu, 1822.godine. Veličina i težina harmonika se razlikuju od registra, kao i tipa harmonike. Telo harmonike se sastoji iz dve kutije koje su povezane sa mehom. Tonovi na harmonici se proizvode tako što se širi i skuplja meh čija vazdušna struja prolazi kroz ventile. Pritiskom na dugme ili dirku se kontrolišu ovi ventili.

Harmonika se smatra tradicionalnim folklornim instrumentom, i najčešće je prisutna u narodnoj i novokomponovanoj muzici. Međutim, harmoniku možemo čuti isto tako i u ozbiljnoj i klasičnoj muzici.


Ukoliko imate želju da naučite da svirate ovaj instrument i u potrazi ste za privatnim profesorom harmonike u Beogradu - na pravom ste mestu. Pošaljite zahtev i pogledajte ponude sa cenama časova profesora harmonike.


Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Popunite kratak formular. Unesite informacije koje želite da profesionalci znaju. Zahtev će automatski biti prosleđen profesionalcima koji pružaju određenu uslugu.

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Ubrzo pristižu ponude od profesionalaca koji su slobodni, motivisani i spremni da urade posao. Pogledajte njihove profile, cene rada, ocene i komentare prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Izaberite profesionalca

Izaberite pravog čoveka! Dogovorite se oko preostalih detalja i pristupite realizaciji usluge. Nakon završenog posla, možete da ocenite Vašeg profesionalca i podelite utiske o saradnji sa njim.