Časovi harmonike

U potrazi ste za profesorom harmonike, za Vas ili Vašeg mališana?
Pošaljite zahtev i pogledajte ponude profesora harmonike i cene privatnih časova!

Privatni časovi harmonike Individualni ili grupni časovi harmonike profesor harmonike

Harmonika je muzički instrument sa klavijaturom ili dugmadima. Smatra se da je prva harmonika konstruisana u Berlinu, 1822.godine. Veličina i težina harmonika se razlikuju od registra, kao i tipa harmonike. Telo harmonike se sastoji iz dve kutije koje su povezane sa mehom. Tonovi na harmonici se proizvode tako što se širi i skuplja meh čija vazdušna struja prolazi kroz ventile. Pritiskom na dugme ili dirku se kontrolišu ovi ventili.

Harmonika se smatra tradicionalnim folklornim instrumentom, i najčešće je prisutna u narodnoj i novokomponovanoj muzici. Međutim, harmoniku možemo čuti isto tako i u ozbiljnoj i klasičnoj muzici.


Ukoliko imate želju da naučite da svirate ovaj instrument i u potrazi ste za privatnim profesorom harmonike u Beogradu - na pravom ste mestu. Pošaljite zahtev i pogledajte ponude sa cenama časova profesora harmonike.


Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Kreirajte zahtev za uslugu koja Vam je potrebna! Zahtev će biti prosleđen svim registrovanim profesionalcima koji pružaju traženu uslugu!

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Dobićete ponude od profesionalaca koji su slobodni kada Vama odgovara, motivisani i spremni da završe posao! Pogledajte cene njihovog rada, kao i ocene od prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Angažujte profesionalca

Izaberite! Angažujte profesionalca čija ponuda Vam najviše odgovara!