Časovi CAD / CAM Projektovanja

Želite da usavršite CAD / CAM projektovanje u programima poput AutoCAD, Autodesk, Catia, SolidWorks i mnogim drugim?
Lako pronađete profesore koji su spremni da pomognu!

cad cam catia autocad projektovanje 3d cnc solidworks casovi masinstvo masine mašine mašinstvo crtanje modeliranje cnc programiranje

Šta je CAD-CAM softver? CAD-CAM tehnologija je kulminacija decenija doprinosa mnogih u ime automatizacije proizvodnje. To je vizija inovatora i pronalazača, matematičara i mašininskih inženjera, sve u nastojanju da oblikuju budućnost i podstiču proizvodnju tehnologijom.

Termin "CAD-CAM" se generalno koristi za opisivanje softvera koji se koristi za projektovanje i obradu ili proizvodnju pomoću CNC mašine. CAD je akronim za kompjuterski podržani dizajn, a CAM je akronim za kompjutersku proizvodnju. CAD softver se koristi za stvaranje stvari projektovanjem i crtanjem, koristeći geometrijske oblike za konstruisanje modela.
Pregledajte sve usluge na portalu klikom
ovde.

Ukoliko su Vam potrebni privatni časovi projektovanja u Beogradu, pošaljite zahtev i uskoro očekujte ponude od profesora koji su slobodni u terminima koji Vama odgovaraju, motivisani i spremni da prenesu svoje znanje!

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Popunite kratak formular. Unesite informacije koje želite da profesionalci znaju. Zahtev će automatski biti prosleđen profesionalcima koji pružaju određenu uslugu.

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Ubrzo pristižu ponude od profesionalaca koji su slobodni, motivisani i spremni da urade posao. Pogledajte njihove profile, cene rada, ocene i komentare prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Izaberite profesionalca

Izaberite pravog čoveka! Dogovorite se oko preostalih detalja i pristupite realizaciji usluge. Nakon završenog posla, možete da ocenite Vašeg profesionalca i podelite utiske o saradnji sa njim.