Časovi CAD / CAM Projektovanja

Želite da usavršite CAD / CAM projektovanje u programima kao što su AutoCAD, Autodesk, Catia, SolidWorks i mnogim drugim?
Na našem sajtu možete da pronađete profesore u Beogradu koji su spremni da pomognu!

cad cam catia autocad projektovanje 3d cnc solidworks casovi masinstvo masine mašine mašinstvo crtanje modeliranje cnc programiranje

Šta je CAD-CAM softver?

CAD-CAM tehnologija je kulminacija decenija doprinosa mnogih u ime automatizacije proizvodnje. To je vizija inovatora i pronalazača, matematičara i mašininskih inženjera, sve u nastojanju da oblikuju budućnost i podstiču proizvodnju tehnologijom.

Termin "CAD-CAM" se generalno koristi za opisivanje softvera koji se koristi za projektovanje i obradu ili proizvodnju pomoću CNC mašine. CAD je akronim za kompjuterski podržani dizajn, a CAM je akronim za kompjutersku proizvodnju. CAD softver se koristi za stvaranje stvari projektovanjem i crtanjem, koristeći geometrijske oblike za konstruisanje modela. 

Ukoliko su Vam potrebni privatni časovi projektovanja u Beogradu, pošaljite zahtev i uskoro očekujte ponude od profesora koji su slobodni u terminima koji Vama odgovaraju, motivisani i spremni da prenesu svoje znanje!

Korisnici o nama

časovi cad cam projektovanja programiranja crtanja solidworks catia autocad autodesk
Stefan Petrović
Student

,,Student sam na mašinskom fakultetu, kao osnovni predmet imam inženjersku grafiku - projektovanje u SolidWorks-u. Tražio sam privatnog profesora radi usavršavanja rada u tom programu. Preko utrenu sam našao profesora koji mi je pomogao da usavršim svoje znanje.”

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Kreirajte zahtev za uslugu koja Vam je potrebna! Zahtev će biti prosleđen svim registrovanim profesionalcima koji pružaju traženu uslugu!

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Dobićete ponude od profesionalaca koji su slobodni kada Vama odgovara, motivisani i spremni da završe posao! Pogledajte cene njihovog rada, kao i ocene od prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Angažujte profesionalca

Izaberite! Angažujte profesionalca čija ponuda Vam najviše odgovara!