Časovi astrologije i numerologije

Imate želju da naučite tumačenja natalnog, godišnjeg, mesečnog horoskopa? Angažujte profesionalca za grupne ili individualne časove i konsultacije.
Kreirajte zahtev i pogledajte ponude profesionalnih astrologa i numerologa.

privatni casovi astrologije i numerologije individualni ili grupni casovi astrologije numerologije konsultacije astrologija numerologija novi sad

Astrologija je nauka koja dovodi u vezu kretanja, odnos i položaj planeta (i drugih tela) sa osnovnim osobinama individua i njihovom interakcijom sa okolinom. Astrološki, sve što je obuhvaćeno vremenom i prostorom, može biti analizirano. Najznačajniji termin vezan za astrologiju je horoskop, koji se koristi pri svakoj astrološkoj analizi.

Numerologija se bavi brojevima i načinom na koji se oni odražavaju na osobine pojedinca, njegove talente i interesovanja. Svaki broj u numerologiji ima vrednost koja odgovara određenoj kosmičkoj vibraciji.

Ukoliko želite da prepoznate sjajne prilike, prebrodite izazovne periode i izvučete maksimum iz svake situacije, astrologija i numerologija su prave oblasti za Vas.
Kreirajte zahtev i pogledajte ponude  astrologa ili numerologaIzaberite najbolju ponudu!

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Kreirajte zahtev za uslugu koja Vam je potrebna! Zahtev će biti prosleđen svim registrovanim profesionalcima koji pružaju traženu uslugu!

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Dobićete ponude od profesionalaca koji su slobodni kada Vama odgovara, motivisani i spremni da završe posao! Pogledajte cene njihovog rada, kao i ocene od prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Angažujte profesionalca

Izaberite! Angažujte profesionalca čija ponuda Vam najviše odgovara!