Časovi astrologije i numerologije

Želite da savladate proces tumačenja natalnog, godišnjeg, mesečnog horoskopa?
Privatni časovi astrologije.
Pošaljite zahtev i pogledajte ponude profesionalnih astrologa i numerologa.

privatni casovi astrologije i numerologije individualni ili grupni casovi astrologije numerologije konsultacije astrologija numerologija

Astrologija je nauka koja dovodi u vezu kretanja, odnos i položaj planeta (i drugih tela) sa osnovnim osobinama individua i njihovom interakcijom sa okolinom. Astrološki, sve što je određeno vremenom i prostorom, može biti analizirano. Jedan od najbitnijih termina, koji se vezuju za astrologiju je horoskop, koji se koristi pri svakoj astrološkoj analizi.

Numerologija je nauka o brojevima i načinu na koji se oni odražavaju na osobine pojedinca, njegove talente i interesovanja. Svaki broj u numerologiji ima vrednost koja odgovara određenoj kosmičkoj vibraciji.

Ukoliko i Vi želite da naučite kako da prepoznate sjajne prilike, prebrodite izazovne periode i izvučete maksimum iz svake situacije, astrologija i numerologija su prave oblasti za Vas. 

Pošaljite zahtev i pogledajte ponude  astrologa ili numerologaAngažujte profesionalca za konsultacije, individualne ili grupne časove. Izaberite najbolju ponudu!

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Kreirajte zahtev za uslugu koja Vam je potrebna! Zahtev će biti prosleđen svim registrovanim profesionalcima koji pružaju traženu uslugu!

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Dobićete ponude od profesionalaca koji su slobodni kada Vama odgovara, motivisani i spremni da završe posao! Pogledajte cene njihovog rada, kao i ocene od prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Angažujte profesionalca

Izaberite! Angažujte profesionalca čija ponuda Vam najviše odgovara!