Izrada bidermajera

Ukoliko ste u potrazi za profesionalcem koji će napraviti Vaš bidermajer iz snova - na pravom ste mestu!
Pošaljite zahtev i uskoro ćete dobiti ponude profesionalaca!

Bidermajer je mali ili srednji buket cveća koji mlada nosi na dan svog venčanja. Običaj nošenja bidermajera datira još od antičkog doba kada su žene da dan svog venčanja nosile vence od poljskog i lekovitog cveća, što je predstavljalo simbol plodnosti žene.
Za izradu bidermajera danas, postoji beskonačno mnogo mogućnosti. Od izbora cveća kakvog želite, oblika bidermajera, izbora traka na njemu, preko dodatnih ukrasa, kristala i ostalih dodataka. Neki od oblika, pored klasičnog buketa, koji su sve popularniji kod dama su: kompozitni buket - napravljan tako da izgleda kao jedan veliki cvet, vodopad buket - oblik buketa koji podseća na suzu i lepeza buket - cveće poređano polukružno.

Ukoliko ste i Vi u potrazi za profesionalcem u Beogradu, koji bi napravio Vaš bidermajer iz snova, pošaljite zahtev (opišite tekstom ili pošaljite sliku šta želite). Uskoro ćete dobiti ponude profesionalaca koji su spremni da realizuju sve Vaše zamisli.

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Popunite kratak formular. Unesite informacije koje želite da profesionalci znaju. Zahtev će automatski biti prosleđen profesionalcima koji pružaju određenu uslugu.

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Ubrzo pristižu ponude od profesionalaca koji su slobodni, motivisani i spremni da urade posao. Pogledajte njihove profile, cene rada, ocene i komentare prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Izaberite profesionalca

Izaberite pravog čoveka! Dogovorite se oko preostalih detalja i pristupite realizaciji usluge. Nakon završenog posla, možete da ocenite Vašeg profesionalca i podelite utiske o saradnji sa njim.