Animatori

Potrebni su Vam animatori za decu? Ili možda mađioničar? U potrazi ste za maskotama omiljenih crtanih junaka Vaših mališana? Na pravom ste mestu - na našem sajtu pronađite profesionalca za Vas

Top Profesionalci

Lana Ivanović

„Organizacija i animacija dečijih rodjendana, krstesnja... i bilo koje vrste zabave u cilju da deca budu srecna i zadovoljna... Rodjendani su sportsko muzickog karaktera, sa puno muzike, takmičenja i osmeha.”

animator animacija dece animacija dece na rođendanima proslavama mađioničar maskota

Želite da ulepšate Vašem mališanu poseban datum? Želite profesionalca koji će da zabavlja najmlađe i izazove osmeh na njihovom licu? Animatori za decu imaju niz aktivnosti kojima ovo postižu. Od muzičkih igara, bojenja lica, skakanja u džakovima kao i brojnih drugih timskih igara. 

Ukoliko je i Vama potreban animator, mađioničar ili maskota u Beogradu, pošaljite Vaš zahtev i uskoro ćete dobiti njihove ponude.

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Popunite kratak formular. Unesite informacije koje želite da profesionalci znaju. Zahtev će automatski biti prosleđen profesionalcima koji pružaju određenu uslugu.

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Ubrzo pristižu ponude od profesionalaca koji su slobodni, motivisani i spremni da urade posao. Pogledajte njihove profile, cene rada, ocene i komentare prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Izaberite profesionalca

Izaberite pravog čoveka! Dogovorite se oko preostalih detalja i pristupite realizaciji usluge. Nakon završenog posla, možete da ocenite Vašeg profesionalca i podelite utiske o saradnji sa njim.