Animatori

Potrebni su Vam animatori za decu? Ili možda mađioničar? U potrazi ste za maskotama omiljenih crtanih junaka Vaših mališana? Na pravom ste mestu - na našem sajtu pronađite profesionalca za Vas

animator animacija dece animacija dece na rođendanima proslavama mađioničar maskota

Želite da ulepšate Vašem mališanu poseban datum? Želite profesionalca koji će da zabavlja najmlađe i izazove osmeh na njihovom licu? Animatori za decu imaju niz aktivnosti kojima ovo postižu. Od muzičkih igara, bojenja lica, skakanja u džakovima kao i brojnih drugih timskih igara. 

Ukoliko je i Vama potreban animator, mađioničar ili maskota u Beogradu, pošaljite Vaš zahtev i uskoro ćete dobiti njihove ponude.

Profesionalci meseca

Lana Ivanović

„Organizacija i animacija dečijih rodjendana, krstesnja... i bilo koje vrste zabave u cilju da deca budu srecna i zadovoljna... Rodjendani su sportsko muzickog karaktera, sa puno muzike, takmičenja i osmeha.”

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Kreirajte zahtev za uslugu koja Vam je potrebna! Zahtev će biti prosleđen svim registrovanim profesionalcima koji pružaju traženu uslugu!

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Dobićete ponude od profesionalaca koji su slobodni kada Vama odgovara, motivisani i spremni da završe posao! Pogledajte cene njihovog rada, kao i ocene od prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Angažujte profesionalca

Izaberite! Angažujte profesionalca čija ponuda Vam najviše odgovara!