Akupunktura

Medicina bez kontraindikacija, komplikacija i štete - akupunktura se danas koristi za lečenje preko 50 oboljenja, kao i u preventivne svrhe. Ukoliko ste u potraži za stručnjacima koji pružaju usluge akupunkture, na pravom ste mestu. Pošaljite Vaš zahtev i pogledajte ponude.

akupunktura usluge akupunkture alternativna medicina akupunkturom protiv oboljenja novi sad

Akupunktura je prirodan način lečenja i koristi metodu stimulacije tačaka na telu iglicama. Na ovaj način se preokreće tok vitalne energije, koji je preduslov zdravog organizma, kako psihički, tako i fizički.

Tokom tretmana akupunkturom se luči endomorfijum, koji ima dejstvo na organizam jače od morfijuma. Odlična je opcija za pacijente koji su alergični na anestetike. Tretman akupunkturom je neophodno izvoditi u sterilnim uslovima, takođe i igle moraju biti sterilne. Akupunkturu u nekim zemljama, poput Francuske, zovu malom hirurškom intervencijom zbog prodiranja igle kroz kožu.

Ukoliko i Vi želite tretman akupunkturom, pošaljite zahtev i pogledajte ponude od stručnjaka koji se bave akunpukturom u Novom Sadu. Izaberite najbolju ponudu!

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Kreirajte zahtev za uslugu koja Vam je potrebna! Zahtev će biti prosleđen svim registrovanim profesionalcima koji pružaju traženu uslugu!

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Dobićete ponude od profesionalaca koji su slobodni kada Vama odgovara, motivisani i spremni da završe posao! Pogledajte cene njihovog rada, kao i ocene od prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Angažujte profesionalca

Izaberite! Angažujte profesionalca čija ponuda Vam najviše odgovara!