Akupunktura

Medicina bez kontraindikacija, komplikacija i štete - akupunktura se danas koristi za lečenje preko 50 oboljenja, kao i u preventivne svrhe. Ukoliko ste u potraži za profesionalcima koji pružaju usluge akupunkture, na pravom ste mestu. Pošaljite Vaš zahtev i ubrzo Vas očekuju ponude 

akupunktura usluge akupunkture alternativna medicina akupunkturom protiv oboljenja

Akupunktura je prirodan način lečenja i suština sprovođenja ove metode je u stimulaciji tačaka na telu iglama. Na ovaj način se preokreće tok vitalne energije koji je preduslov zdravog organizma, kako psihički, tako i fizički.

Tokom tretmana akupunkturom se luči endomorfijum, koji deluje na organizam jače od morfijuma. I stoga je odlična opcija za pacijente koji su alergični na anestetike. Tretman akupunkturom je obavezno izvoditi u sterilnim uslovima (koža mora da se očisti jodom ili alkoholom), a takođe i igle moraju biti sterilne. Francuzi akupunkturu nazivaju malom hirurškom intervencijom zbog prodiranja ugle u kožu.

Ukoliko i Vi želite tretman akupunkturom, pošaljite Vaš zahtev i uskoro ćete dobiti ponude od profesionalaca koji se bave akunpukturom u Beogradu.

Korisnici o nama

Aleksa Živanović

,,Bavim se ekstremnim sportovima već par godina, nakon pada na planini sam zadobio težu povredu i par meseci sam trpeo bolove. Prijatelj mi je preporučio da nađem akupunkturologa koji bi meni odgovarao. Na Utrenu sam uspeo naći takvog. Stvarno prezadovoljan sajtom i načinom na koji funkcioniše.”

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Kreirajte zahtev za uslugu koja Vam je potrebna! Zahtev će biti prosleđen svim registrovanim profesionalcima koji pružaju traženu uslugu!

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Dobićete ponude od profesionalaca koji su slobodni kada Vama odgovara, motivisani i spremni da završe posao! Pogledajte cene njihovog rada, kao i ocene od prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Angažujte profesionalca

Izaberite! Angažujte profesionalca čija ponuda Vam najviše odgovara!