Akupunktura

Medicina bez kontraindikacija, komplikacija i štete - akupunktura se danas koristi za lečenje preko 50 oboljenja, kao i u preventivne svrhe. Ukoliko ste u potraži za profesionalcima koji pružaju usluge akupunkture, na pravom ste mestu. Pošaljite Vaš zahtev i ubrzo Vas očekuju ponude 

akupunktura usluge akupunkture alternativna medicina akupunkturom protiv oboljenja

Akupunktura je prirodan način lečenja i suština sprovođenja ove metode je u stimulaciji tačaka na telu iglama. Na ovaj način se preokreće tok vitalne energije koji je preduslov zdravog organizma, kako psihički, tako i fizički.

Tokom tretmana akupunkturom se luči endomorfijum, koji deluje na organizam jače od morfijuma. I stoga je odlična opcija za pacijente koji su alergični na anestetike. Tretman akupunkturom je obavezno izvoditi u sterilnim uslovima (koža mora da se očisti jodom ili alkoholom), a takođe i igle moraju biti sterilne. Francuzi akupunkturu nazivaju malom hirurškom intervencijom zbog prodiranja ugle u kožu.

Ukoliko i Vi želite tretman akupunkturom, pošaljite Vaš zahtev i uskoro ćete dobiti ponude od profesionalaca koji se bave akunpukturom u Beogradu.

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Popunite kratak formular. Unesite informacije koje želite da profesionalci znaju. Zahtev će automatski biti prosleđen profesionalcima koji pružaju određenu uslugu.

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Ubrzo pristižu ponude od profesionalaca koji su slobodni, motivisani i spremni da urade posao. Pogledajte njihove profile, cene rada, ocene i komentare prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Izaberite profesionalca

Izaberite pravog čoveka! Dogovorite se oko preostalih detalja i pristupite realizaciji usluge. Nakon završenog posla, možete da ocenite Vašeg profesionalca i podelite utiske o saradnji sa njim.