Photo

Spasoje Spasojevic

Offline




Opis

Poštovanje dragi ljudi! Nudim časove violine (45min) prilagođene svim uzrastima i svim nivoima. *VAŽNO* - za sve dalje informacije i radi ažurnije komunikacije, slobodno se javite porukom na broj 0616500280. Obrazovanje sam stekao u Beogradu i Beču, a Master studije završio u Kini. Profesor sam violine u muzičkoj školi u Beogradu. Svoje dosadašnje radno iskustvo stekao sam radom u Kini, Austriji i Srbiji. Umem efikasno da prenesem svoje znanje i iskustvo, i da Vam na taj način omogućim da dodjete do svog maksimuma. Časovi se održavaju uživo i online (Zoom, Skype...) Stojim Vam na raspolaganju i radujem se skoroj saradnji!


Ocene

5,00

5

100%

4

0%

3

0%

2

0%

1

0%


Igor N

Saradnja sa Spasojem je više nego odlična! Odmah sam primetio da je u pitanju izvanredan umetnik i obožavalac svog posla. Spasoje je posvetio svoj život predavanju i učenju, što je vrlo očigledno kada radite sa njim. Za razliku od mnogih drugih ponuda na koje sam nailazio, Spasoje je profesor violine i van privatnih časova koje održava, te je njegova mogućnost da prenese sopstveno znanje potkovana višegodišnjim iskustvom predavanja. Pokazao je veliku dozu strpljenja za odraslog početnika kao što sam ja i svake nedelje jedva čekam sledeći čas da otvorimo novo poglavlje. Zahvaljujući njegovom tutorstvu, koje je prvenstveno zasnovano na uspostavljanju precizne tehnike i stvaranje čvrstih pozitivnih navika, primetio sam enormni napredak u jako kratkom periodu koji nikada ne bih dostigao sam. Predlažem svima koji tragaju za iskusnim profesorom i koji ozbiljno žele da nauče da sviraju violinu da odu na barem jedan čas kod Spasoja i sami vide o čemu je reč. Spasoje će vam reći da je njegov cilj da vas što pre osposobi da sami, bez profesionalne pomoći, možete da svirate i napredujete, tako da prateći tu logiku možete da očekujete lepezu korisnih saveta svakog časa bez ikakvog suzdržavanja. Računajte da ćete imati dosta posla, što je, na kraju dana, jedina potrebna stvar ako zaista želimo da naučimo da sviramo jedan od najkompleksnijih instrumenata. :)


aletis lalica

Za profesora Spasoja postoje samo reci hvale.Casovi su mu veoma zanimljivi,i uvek se maksimalno trudi da nam prenese svoje znanje.Za veoma kratak period sam uz njega toliko toga naucila.Uvek je tu za nas,da nam pomogne i da nas motivise,violina za njega nije samo posao nego i zadovoljstvo.


Ivana Jevtić

Ukratko, Spasoja mogu oceniti samo najvećom ocenom. Vrlo ozbiljno razrađen pristup podučavanja i komunikacije sa svakim pojedinačnim studentom. Sve preporuke za profesora!

Ocenite Profesionalca

Profesionalca možete da ocenite ukoliko ste dobili bar jednu ponudu od njega.