Photo

Nikola Stevanović

Poslednji put viđen/a juče u 12:55
Opis

Držim privatne časove fizike (osnovna, srednja, fakulteti) online preko Skype, google meet i drugih online servisa. Koristim digitalnu tablu za pisanje. Delim ekran svog računara dok rešavam zadatke, držim držim čas. Primer zadatka imate u opisu. Veoma su efektivni, držim časove na taj način ugledajući se na praksu u svetu. Učenicima je neuporedivo preglednije da prate ono što pišem i predajem sa ekrana. U prosveti sam dugi niz godina. Đak generacije u osnovnoj i gimnaziji. Profesor fizike diplomirao na fizičkom falultetu u Beogradu.


Ocene

5,00

5

100%

4

0%

3

0%

2

0%

1

0%


Ljubica Kačavenda

Nikola drzi časove fizike mom sinu koji želi da upiše Fizički fakultet i sprema ga za prijemni. Sin je zadovoljan njegovim metodama rada, i odgovara mu kakav je kao predavač

Nikola Stevanović odgovor

Hvala na oceni. Zadovoljstvo je podučavati učenike koje zanima fizika.


Natasa Jovanovic

Njegova očekivanja su inspirativna, motivišuća i izazov učeniku.Teži napretku i dobrim rezultatima učenika. Dobro poznaje nastavni predmet, kao i plan i program istog. Planira i predaje dobro osmišljene lekcije prilagodjene talentu i potrebi učenika. Koristi savremenu tehnologiju u radu. Veliki poznavalac dečije psihologije što mu daje mogućnost proceni načina individualnog rada i pristupa deci. Naše dete je prezadovoljno, a i mi kao roditelji. Sve preporuke.

Nikola Stevanović odgovor

Hvala vam puno vrlo ste ljubazni.


Svetlana Simic

Sve pohvale za profesionalan i odgovoran pristup radu Koncizan i temeljan. Pre časa zahteva da mu se prosledi gradivo koje je predmet časa kako bi se pripremio. Za svaku preporuku!

Nikola Stevanović odgovor

Hvala na oceni, vrlo ste ljubazni.

Ocenite Profesionalca

Profesionalca možete da ocenite ukoliko ste dobili bar jednu ponudu od njega.