Patronažna sestra

Zdravstvena nega novorođenčeta, patronaža. Pomoć porodiljama oko novorođenčeta.
Angažujte patronažnu sestru u Nišu da Vam pomogne oko svih nedoumica.
Pošaljite zahtev i pogledajte ponude. Izaberite osobu za Vas!

Uživajte u radostima koje roditeljstvo nosi! Brigu oko stvari za koje niste sigurni, prepustite rukama iskusnih patronažnih sestri!
Koliko god da su mama i tata spremni za prinovu, uvek ima pitanja na koja nemaju jasan odgovor. Pitanja poput: "Da li beba ima dovoljno mleka?", "Da li smemo da je izvedemo?", "Kako očistiti bebin nosić?", su samo neka od njih. Roditeljima je ponekad potreban savet i sigurna ruka, dok ne steknu samopouzdanje i sigurnost u odnosu sa bebom.

Ukoliko ste i Vi novi roditelj i želite da rešite nedoumice oko pravilne nege novorođenčeta, zbrinjavanja pupčanika, kupanja bebe, borbi protiv grčeva i brojnih drugih aktivnosti, imamo profesionalca za Vas! Kreirajte zahtev i pogledajte ponude patronažnih sestri u Nišu. Izaberite osobu za Vas!

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Kreirajte zahtev za uslugu koja Vam je potrebna! Zahtev će biti prosleđen svim registrovanim profesionalcima koji pružaju traženu uslugu!

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Dobićete ponude od profesionalaca koji su slobodni kada Vama odgovara, motivisani i spremni da završe posao! Pogledajte cene njihovog rada, kao i ocene od prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Angažujte profesionalca

Izaberite! Angažujte profesionalca čija ponuda Vam najviše odgovara!