Patronažna sestra

Uživajte u radostima koje roditeljstvo nosi, a za stvari za koje niste sigurni kako najbolje da uradite za Vašu bebu - Angažujte profesionalca da Vam pritekne u pomoć. 
Zdravstvena nega novorođenčeta, patronaža. Pomoć porodiljama oko novorođenčeta.

Biti roditelj je predivno iskustvo, ali ispovremeno predstavlja i najzahtevniji posao.
Koliko god da se mama i tata spremali, uvek postoje neka pitanja i sumnje koje treba otkloniti. Da li sve radimo kako treba? Da li beba ima dovoljno mleka? Da li joj je vrućina? Da li smemo da je izvedemo? Kako očistiti bebin nosić? I još, možemo slobodno reći, na hiljade pitanja koja roditeljima zaokupiraju misli. Mamama je potrebno malo vremena da steknu samopouzdanje i sigurnost da sve rade kako treba u odnosu sa bebom.

Ukoliko imate nedoumica u vezi sa svakodnevnim aktivnostima oko bebe, možete angažovati profesionalca da Vam pomogne oko - pravilne nega novorođenčeta, zbrinjavanje pupčanika, kupanja bebe, položaja u krevecu, borbi protiv grčeva i brojnih drugih aktivnosti. Pošaljite zahtev i pogledajte ponude patronožnih sestri u Beogradu koje mogu da Vam pomognu.

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Popunite kratak formular. Unesite informacije koje želite da profesionalci znaju. Zahtev će automatski biti prosleđen profesionalcima koji pružaju određenu uslugu.

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Ubrzo pristižu ponude od profesionalaca koji su slobodni, motivisani i spremni da urade posao. Pogledajte njihove profile, cene rada, ocene i komentare prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Izaberite profesionalca

Izaberite pravog čoveka! Dogovorite se oko preostalih detalja i pristupite realizaciji usluge. Nakon završenog posla, možete da ocenite Vašeg profesionalca i podelite utiske o saradnji sa njim.