Patronažna sestra

Uživajte u radostima koje roditeljstvo nosi, a za stvari za koje niste sigurni kako najbolje da uradite za Vašu bebu - Angažujte profesionalca da Vam pritekne u pomoć. 
Zdravstvena nega novorođenčeta, patronaža. Pomoć porodiljama oko novorođenčeta.

Biti roditelj je predivno iskustvo, ali ispovremeno predstavlja i najzahtevniji posao.
Koliko god da se mama i tata spremali, uvek postoje neka pitanja i sumnje koje treba otkloniti. Da li sve radimo kako treba? Da li beba ima dovoljno mleka? Da li joj je vrućina? Da li smemo da je izvedemo? Kako očistiti bebin nosić? I još, možemo slobodno reći, na hiljade pitanja koja roditeljima zaokupiraju misli. Mamama je potrebno malo vremena da steknu samopouzdanje i sigurnost da sve rade kako treba u odnosu sa bebom.

Ukoliko imate nedoumica u vezi sa svakodnevnim aktivnostima oko bebe, možete angažovati profesionalca da Vam pomogne oko - pravilne nega novorođenčeta, zbrinjavanje pupčanika, kupanja bebe, položaja u krevecu, borbi protiv grčeva i brojnih drugih aktivnosti. Pošaljite zahtev i pogledajte ponude patronožnih sestri u Beogradu koje mogu da Vam pomognu.

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Kreirajte zahtev za uslugu koja Vam je potrebna! Zahtev će biti prosleđen svim registrovanim profesionalcima koji pružaju traženu uslugu!

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Dobićete ponude od profesionalaca koji su slobodni kada Vama odgovara, motivisani i spremni da završe posao! Pogledajte cene njihovog rada, kao i ocene od prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Angažujte profesionalca

Izaberite! Angažujte profesionalca čija ponuda Vam najviše odgovara!