Beli golubovi za venčanja

Vaše venčanje obeležite simbolima koji predstavljaju ljubav i mir!
Veruje se da upravo ovo predstavlja puštanje golubova!
Kreirajte zahtev i izaberite ponudu!

puštanje golubova iznajmljivanje belih golubova golubovi mza svadbe venčanja posebne prilike iznajmljivanje golubova

Simbol belog goluba je prisutan u različitim kulturama, i predstavlja novi početak, mir, vernost, ljubav, sreću i prosperitet. Njihovo puštanje je tradicija koja se vekovima vezuje uz ceremonije, rituale i proslave. 

Činom puštanja belih golubova ulepšajte Vaše venčanje, rođendan, otvaranje firme, krštenje, godišnjicu i druge posebne prilike. 
Na koji način se može izvesti ovaj čin? Sami možete birati, u kojem trenutku želite ovo da ovo uradite. Najčešće se parovi odlučuju za ovaj čin posle bacanja bidermajera. Par dobije dva bela goluba, svako drži po jednog u ruci. Tek venčani par se poljubi i istovremeno puštaju ptice u vazduh. Veruje se da će novi par leteti kroz život zajedno, kao i golubovi koje su pustili.

Ukoliko želite da ulepšate slavlje ovom simbolikom iznajmite bele golubove u Beogradu i Novom Sadu kreirajte zahtev sa detaljima Vaše zamisli i pogledajte ponude od profesionalaca.

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Kreirajte zahtev za uslugu koja Vam je potrebna! Zahtev će biti prosleđen svim registrovanim profesionalcima koji pružaju traženu uslugu!

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Dobićete ponude od profesionalaca koji su slobodni kada Vama odgovara, motivisani i spremni da završe posao! Pogledajte cene njihovog rada, kao i ocene od prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Angažujte profesionalca

Izaberite! Angažujte profesionalca čija ponuda Vam najviše odgovara!