Beli golubovi za venčanja

Uveličajte Vaše slavlje i emotivne trenutke simbolizujte mirom, ljubavlju i harmonijom!
Puštanje golubova upravo ovo predstavlja, momenat na koji niko ne ostaje ravnodušan! Pošaljite zahtev i pogledajte ponude. Izaberite najbolju ponudu!

puštanje golubova iznajmljivanje belih golubova golubovi mza svadbe venčanja posebne prilike iznajmljivanje golubova

Simbol belog goluba je prisutan u mnogim kulturama, i vezuje se za novi početak, mir, vernost, ljubav, sreću i prosperitet. Njihovo puštanje je tradicija koja se više vekova vezuje uz ceremonije, rituale i proslave. Puštanje belih golubova predstavlja simbol novog početka, ljubavi, mira i harmonije.

Činom puštanja belih golubova možete ulepšati Vaše venčanje, rođendan, otvaranje firme, krštenje, godišnjicu ili drugi za Vas značajan dan. 
Kako se može izvesti ovaj čin? Možete sami izabrati, za Vas najemotivniji trenutak da ovo uradite. Najčešće se parovi odlučuju za ovaj čin nakon bacanja bidermajera. Par dobije dva goluba, svako drži po jednog u ruci. Tek venčani par se poljubi i istovremeno puštaju ptice u vazduh. SImbolika je da će novi par leteti kroz život zajedno, kao i golubovi koje su pustili.

Ukoliko i Vi želite da iznajmite bele golubove u Beogradu i ulepšate Vaš poseban dan, pošaljite zahtev sa detaljima Vaše zamisli i uskoro ćete dobiti ponude od profesionalaca.

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Kreirajte zahtev za uslugu koja Vam je potrebna! Zahtev će biti prosleđen svim registrovanim profesionalcima koji pružaju traženu uslugu!

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Dobićete ponude od profesionalaca koji su slobodni kada Vama odgovara, motivisani i spremni da završe posao! Pogledajte cene njihovog rada, kao i ocene od prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Angažujte profesionalca

Izaberite! Angažujte profesionalca čija ponuda Vam najviše odgovara!