Kik boks treninzi

Želite profesionalno ili rekreativno da trenirate kik boks?
Pronađite profesionalnog trenera na jednostavan način!
Kreirajte zahtev i izaberite najbolju ponudu!

Kik boks je istorijski razvijen iz karatea pomešanog sa klasičnim boksom. Kik boks se praktikuje kao način samoodbrane, kontakt sport ili deo fitnes treninga. Ukoliko želite da se bavite ovom vrstom borilačkih veština, bilo profesionalno, ili rekreativno, potrebno je da posedujete određeni stepen kako fizičke tako i psihičke spremnosti.
Ko želi da dostigne visok nivo spremnosti, na treninzima kik boksa se od takve osobe zahteva maksimalno ulaganje da bi postigao željeni rezultat. 

Ukoliko ste se odlučili da trenirate kik boks u Novom Sadu i želite da angažujete trenera za individualne ili grupne treninge - na pravom ste mestu. Kreirajte zahtev i izaberite ponudu koja Vam najviše odgovara!

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Kreirajte zahtev za uslugu koja Vam je potrebna! Zahtev će biti prosleđen svim registrovanim profesionalcima koji pružaju traženu uslugu!

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Dobićete ponude od profesionalaca koji su slobodni kada Vama odgovara, motivisani i spremni da završe posao! Pogledajte cene njihovog rada, kao i ocene od prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Angažujte profesionalca

Izaberite! Angažujte profesionalca čija ponuda Vam najviše odgovara!