Kik boks treninzi

Tražite trenera za individualne ili grupne treninge kik boksa?
Na našem sajtu možete da pronađete profesionalnog trenera za Vas!

Kik boks je istorijski razvijen iz karatea pomešanog sa klasičnim boksom. Ova vrsta borilačkih veština se praktikuje kao način samoodbrane, kontakt sport ili deo fitnes treninga. Ukoliko želite da se bavite kik boksom, kao sportom ili rekreacijom, potrebno je da posedujete određeni stepen kako fizičke tako i psihičke spremnosti.
Ko želi da dostigne visok nivo spremnosti, bilo da se radi o takmičaru ili rekreativcu, na treninzima kik boksa se od takve osobe zahteva maksimalno ulaganje da bi postigao željeni rezultat. 

Ukoliko želite da trenirate kik boks u Beogradu i tražite trenera za individualne ili grupne treninge, na pravom ste mestu - Pošaljite zahtev i uskoro očekujte ponude od profesionalnih trenera!

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Kreirajte zahtev za uslugu koja Vam je potrebna! Zahtev će biti prosleđen svim registrovanim profesionalcima koji pružaju traženu uslugu!

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Dobićete ponude od profesionalaca koji su slobodni kada Vama odgovara, motivisani i spremni da završe posao! Pogledajte cene njihovog rada, kao i ocene od prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Angažujte profesionalca

Izaberite! Angažujte profesionalca čija ponuda Vam najviše odgovara!