Sitne popravke

Majstori za sitne popravke.
Montaže, demontaže, bušenje rupa, zamena utičnica...
Pošaljite zahtev i pogledajte ponude majstora.

sitne popravke u stanu kuci montaža demontaža majstor za sitne popravke

Potrebna Vam je popravka u domu? Dovoljno sitna da ne znate kog tačno majstora da pozovete, ali dovoljno velika da ne možete sami da je popravite? Za sve vrste sitnih popravki, montaža, demontaža, kačenje lustera, polica, kuhinjskih elemenata, bušenje rupa, zamena utičnica, kao i brojnih drugih sitnih stvari u Vašem domu, pronađete majstora u Beogradu koji je spreman da pomogne! Pošaljite zahtev i pogledajte ponude majstora za sitne popravke. Izaberite najbolju ponudu!

Profesionalci meseca

Nikola Novakovic

„Mlad,vredan,uredan. Obavljam poslove sitnih popravki i montaze novih uredjaja. Vrsim popravke elektricne instalacije, sanitarija namestaja (i sklapanje novog namestaja)”

Nikola Perišić

„Mladi student , honorarno cistim domove ,setam pse , sta god vama stvara muku , JA CU ! Kontaktirajte me oko dogovora i daljih informacija !”

Korisnici o nama

Nevena Živanović
Student

,,CImerka i ja smo tražile nekoga ko bi mogao da sklopi dva radna stola. Pronašle smo sajt utrenu i poslale zahtev. Nakon sat vremena su nam stigle 3-4 ponude. Odabrale smo dva studenta koja su vrlo brzo odradila posao. Platile smo veoma povoljno,a njima je to dodatna zarada. Super je ideja ovog sajta.”

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Kreirajte zahtev za uslugu koja Vam je potrebna! Zahtev će biti prosleđen svim registrovanim profesionalcima koji pružaju traženu uslugu!

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Dobićete ponude od profesionalaca koji su slobodni kada Vama odgovara, motivisani i spremni da završe posao! Pogledajte cene njihovog rada, kao i ocene od prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Angažujte profesionalca

Izaberite! Angažujte profesionalca čija ponuda Vam najviše odgovara!