Krečenje i gletovanje

Vreme je da Vaš dom zasija novom bojom? 
Na našem sajtu pronađite molere za poslove krečenja i gletovanja.
Pošaljite zahtev i pogledajte ponude sa cenama rada majstora.

Top Profesionalci

Dejan Markovic

„Profesionalna i povoljna adaptacija stanova. Gletovanje, Krecenje, Fasade, Postavljanje laminata, Vodovodne instalacije, Instalacija grejanja, montaza sigurnosnih vrata, montaza PVC stolarije, Sredjivanje i farbanje drvene stolarije, Sitne kucne popravke kao sto su: Zamena slavina, Sifona, Zamena radijatorskih ventila... Profesionalno i kvalitetno!”

Ivan Jevremovic

"Krecenje i gletovanje,sitni elektricarski poslovi,zamene grejaca na bojleru,zamena bojlera,zamena slavina,grejaca na sporetima..."

Gletovanje spada u pripremne radove prilikom krečenja zidova. Predstavlja jednu od krucijalnih radnji, jer se gletovanjem saniraju oštećenja zidova, neravnina, a takođe se i štite zidovi za budući period.
Za usluge ostalih majstora kliknite na: zidar, parketar, pranje tepiha, sve usluge.

Gletovanje se najčešće sprovodi u 8 koraka a to su: zaštita poda, popunjavanje rupa, ispunjavanje većih rupa, priprema glet mase, određivanje gustine glet mase, gletovanje plafona, gletovanje zidovašmirglanje.
Kada stignete do krečenja, možete da iskoristite svoju kreativnost, igrate se sa jarkim bojama, spojite nespojivo. Na kraju krajeva, ako Vam se ne dopadne rezultat, uvek možete da prefarbate.

Ukoliko želite da angažujete molera u Beogradu i prepustite mu ovaj posao, imamo profesionalca za Vas! Za promenu grada kliknite ovde.
Pošaljite zahtev i pogledajte ponude od dostupnih molera
, koji su spremni da urade traženi posao. Izaberite majstora za Vas!

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Popunite kratak formular. Unesite informacije koje želite da profesionalci znaju. Zahtev će automatski biti prosleđen profesionalcima koji pružaju određenu uslugu.

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Ubrzo pristižu ponude od profesionalaca koji su slobodni, motivisani i spremni da urade posao. Pogledajte njihove profile, cene rada, ocene i komentare prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Izaberite profesionalca

Izaberite pravog čoveka! Dogovorite se oko preostalih detalja i pristupite realizaciji usluge. Nakon završenog posla, možete da ocenite Vašeg profesionalca i podelite utiske o saradnji sa njim.