Manikir

 Vodite računa o Vašem izgledu?  Nokti su detalj koji se primeti na dami koja neguje svoju lepotu!
Prepustite se rukama profesionalca i uživajte u sređenim i lepim noktima!

Manikir podrazumeva negu ruku i noktiju. Negovane ruke i sređeni nokti su svakako detalj na koji se obrati pažnja, kako kod sebe tako i kod drugih. Hemijska sredstva koja stalno koristimo u domaćinstvu i hladnoća su neki od razloga koji isišuju kožu ruku čineci je grubom na dodir. Posvetite vremena sebi i dozvolite da Vas manikir učini kako negovanijim, tako i lepšim. 

Postoje dva tretmana: klasičan i SPA manikirSPA manikir podrazumeva upotrebu kadice za potpunu negu ruku i traje oko 30 minuta.

Nega ruku se sastoji iz tri dela: (1) čiscenje, (2) nega  (3) estetika

Ukoliko ste u potraži za profesionalcem u Novom Sadu, kome ćete prepustiti brigu o Vašim noktima - na pravom ste mestu! Kreirajte zahtev i pogledajte njihove ponude.

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Popunite kratak formular. Unesite informacije koje želite da profesionalci znaju. Zahtev će automatski biti prosleđen profesionalcima koji pružaju određenu uslugu.

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Ubrzo pristižu ponude od profesionalaca koji su slobodni, motivisani i spremni da urade posao. Pogledajte njihove profile, cene rada, ocene i komentare prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Izaberite profesionalca

Izaberite pravog čoveka! Dogovorite se oko preostalih detalja i pristupite realizaciji usluge. Nakon završenog posla, možete da ocenite Vašeg profesionalca i podelite utiske o saradnji sa njim.