Manikir

Nokti su ogledalo urednosti i ženstevnosti kod dama - Zato prepustite brigu o njima profesionalcima i uživajte u uvek sređenim noktima!

Top Profesionalci

Natasa Kovacevic

„Medicinski pedikir,manikir,masaža,geliranjeprotetika nokta, depilacija.Sve kozmetičke usluge u Vašem domu.Iskustvo u pružanju pedikirskih usluga dijabetičari a,trudnicama na održavanju trudnoće i slabije pokretnim osobama”

Manikir podrazumeva negu ruku i noktiju. Naziv manikir je nastao od latinske reci manus-ruka i cura-lečenje.
Prema istraživanjima, r
uke su prve na sta obratimo paznju, kako kod sebe tako i kod drugih. Često štetni uticaji iz okoline, poput hladnoće i hemijskih sredstva koja koristimo u domacinstvu isišuju kozu ruku čineci je grubom na dodir. Našoj koži će prijati manikir i biće Vam zahvalna na njemu.
Postoje dva tretmana: klasičan i SPA manikir
SPA manikir podrazumeva upotrebu kadice za potpunu negu ruku i traje oko 30 minuta.

Sve potrebe za nokte mozemo podeliti u tri grupe: (1) čiscenje, (2) nega - kreme, mleka, losioni, (3) estetika - lakovi, gelovi, cirkoni, aplikacije.

Ukoliko ste u potraži za profesionalcem u Beogradu, kome ćete prepustiti brigu o Vašim rukama i noktima - na pravom ste mestu! Pošaljite zahtev i pogledajte njihove ponude. 

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Popunite kratak formular. Unesite informacije koje želite da profesionalci znaju. Zahtev će automatski biti prosleđen profesionalcima koji pružaju određenu uslugu.

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Ubrzo pristižu ponude od profesionalaca koji su slobodni, motivisani i spremni da urade posao. Pogledajte njihove profile, cene rada, ocene i komentare prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Izaberite profesionalca

Izaberite pravog čoveka! Dogovorite se oko preostalih detalja i pristupite realizaciji usluge. Nakon završenog posla, možete da ocenite Vašeg profesionalca i podelite utiske o saradnji sa njim.