Kuvanje

Želite sveže pripremljen kuvani obrok u Vašem domu, a nemate dovoljno vremena da ga sami pripremite? Angažujte profesionalca da uradi ovaj posao za Vas!

kuvanje priprema obroka zdrava ishrana priprema kuvanog obroka za vas angažujte profesionalca da pripremi obrok

Da ste znali da je, u proseku, potrebno 56 minuta za pripremu kuvanog obroka? Želite da se hranite zdravo, ali zbog tempa koji današnjica diktira nemate dovoljno vremena da spremite kuvani obrok? Vratite se sa posla umorni i gladni? Svakodnevna ishrana u restoranima i naručivanje hrane zna da preoptereti Vaš budžet? Imamo rešenje za Vas - angažujte profesionalca u Beogradu da pripremi obroke za Vas, a da se pri tom uklopi u Vaš planirani budžet.

Pošaljite zahtev šta želite i prema njemu ćete dobiti ponude od profesionalaca. Izaberite ponudu koja Vam najviše odgovara!

Korisnici o nama

uslužno kuvanje pronađite preko utrenu.com
Nađa Popović
Zaposlena

,,Bila sam u potrazi za vrednom i pedantnom ženom koja bi svakodnevno dolazila kod nas kući i kuvala za moju porodicu. Pomoću ovog sajta sam uspela da pronađem osobu baš kakvu sam tražila. I pritom ova usluga povezivanja sa profesionalcima je potpuno besplatna. Od tada znam kome da se obratim kada mi nešto zatreba.”

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Kreirajte zahtev za uslugu koja Vam je potrebna! Zahtev će biti prosleđen svim registrovanim profesionalcima koji pružaju traženu uslugu!

Pogledajte ponude

Dobićete ponude od profesionalaca koji su slobodni kada Vama odgovara, motivisani i spremni da završe posao! Pogledajte cene njihovog rada, kao i ocene od prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Izaberite! Angažujte profesionalca čija ponuda Vam najviše odgovara!