Kuvanje

Priprema kuvanih obroka u Vašem domu.
Prepustite ovaj posao kuvanja pouzdanoj osobi. 
Pošaljite zahtev i pogledajte kuvara.

kuvanje priprema obroka zdrava ishrana priprema kuvanog obroka za vas angažujte profesionalca da pripremi obrok

Da ste znali da je, u proseku, potrebno 56 minuta za pripremu kuvanog obroka? Želite da se hranite zdravo, ali zbog tempa koji današnjica diktira nemate dovoljno vremena da spremite kuvani obrok? Vratite se sa posla umorni i gladni? Svakodnevna ishrana u restoranima i naručivanje hrane zna da preoptereti Vaš budžet? Imamo rešenje za Vas - angažujte profesionalca u Beogradu da pripremi obroke za Vas, a da se pri tom uklopi u Vaš planirani budžet.

Pošaljite zahtev šta želite i prema njemu ćete dobiti ponude od profesionalaca. Izaberite ponudu koja Vam najviše odgovara!

Korisnici o nama

uslužno kuvanje pronađite preko utrenu.com
Slavica Pantović
Zaposlena

,,Tražila sam vrednu i pedantnu ženom koja bi dolazila kod nas kući i kuvala za moju porodicu. Pomoću ovog sajta sam uspela da pronađem osobu baš kakvu sam tražila. I pritom je ova usluga povezivanja potpuno besplatna. Od tada znam gde tražim kada mi nešto zatreba.”

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Kreirajte zahtev za uslugu koja Vam je potrebna! Zahtev će biti prosleđen svim registrovanim profesionalcima koji pružaju traženu uslugu!

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Dobićete ponude od profesionalaca koji su slobodni kada Vama odgovara, motivisani i spremni da završe posao! Pogledajte cene njihovog rada, kao i ocene od prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Angažujte profesionalca

Izaberite! Angažujte profesionalca čija ponuda Vam najviše odgovara!