Konsalting usluge u oblasti javnih nabavki

Konsalting usluge i priprema potrebne dokumentacije za učestvovanje u svim vrstama javnih nabavki

Konsalting i priprema dokumentacije za učestvovanje u svim vrstama javnih nabavki planiranje, sprovođenje, izvršavanje postupaka javnih nabavki, odnosno kontrola i korekcija konkursne dokumentacije konsalting usluge u oblasti javnih nabavki javne nabavke

Sistem javnih nabavki obuhvata sledeće poslove: planiranje, sprovođenje, izvršavanje postupaka javnih nabavki, odnosno kontrola i korekcija konkursne dokumentacije u skladu sa potrebama naručioca.
Ukoliko ste i Vi u potrazi za profesionalcem koji bi se pobrinuo da Vaše učešće u postupku javne nabavke završi uspešno i bez stresa, na pravom ste mestu. Kreirajte zahtev i uskoro očekujte ponude od profesionalaca koji pružaju konsalting usluge u oblasti javnih nabavki u Nišu.


Profesionalci meseca

Trajko Sionov

„Pružanje usluga u oblastima Javnih nabavki. Priprema dokumentacije za Javne nabavke,tehničke opise,učešće u postupku otvaranja tenderske dokumentacije kod naručioca,uvid u dokumentaciji posle donošenja odluka od strane naručioca,sastavljanje zahteva za zaštitu prava pred Republičkom komisijom za zaštitu prava u postupcima Javnih nabavki“

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Kreirajte zahtev za uslugu koja Vam je potrebna! Zahtev će biti prosleđen svim registrovanim profesionalcima koji pružaju traženu uslugu!

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Dobićete ponude od profesionalaca koji su slobodni kada Vama odgovara, motivisani i spremni da završe posao! Pogledajte cene njihovog rada, kao i ocene od prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Angažujte profesionalca

Izaberite! Angažujte profesionalca čija ponuda Vam najviše odgovara!