DJ

Organizujete žurku, rođendan ili venčanje i želite da angažujete DJ-a da napravi sjajnu atmosferu?
Pošaljite zahtev i pogledajte ponude od DJ-eva. Izaberite najbolju!

Verovatno znate da DJ predstavlja skraćenicu od Disc Jokcey-a i da su oni stručnjaci zaduženi za puštanje muzike. A da li znate da je prvi DJ „nastao” u Njujorku 70-ih godina prošlog veka, da su koristili DJ miksetu i dva gramofona za neprekidno puštanje muzike? Počeli su veoma skromno, ne znajući da će usaditi korene današnje muzike.

Danas, kada se organizuje žurka ili proslava, čak i kada izlazimo - postavlja se pitanje „DJ ili uživo muzika?” Ukoliko želite da angažujete Dj-a, da napravi sjajnu atmosferu, bilo da planirate žurku, rođendan ili neko drugo dešavanje - lako pronađite DJ-a baš za Vas! 

Pošaljite zahtev i pogledajte ponude od DJ-eva u Novom Sadukoji su slobodni u terminu koji Vi želite, motivisani i spremni da atmosferu dovedu do „usijanja”! 

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Kreirajte zahtev za uslugu koja Vam je potrebna! Zahtev će biti prosleđen svim registrovanim profesionalcima koji pružaju traženu uslugu!

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Dobićete ponude od profesionalaca koji su slobodni kada Vama odgovara, motivisani i spremni da završe posao! Pogledajte cene njihovog rada, kao i ocene od prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Angažujte profesionalca

Izaberite! Angažujte profesionalca čija ponuda Vam najviše odgovara!