DJ

Organizujete žurku, rođendan ili venčanje i želite da angažujete DJ-a koji bi bio zadužen za muziku i napravio sjajnu atmosferu?
Pošaljite zahtev i pogledajte ponude od profesionalaca. Izaberite najbolju!

Sigurni smo da svi već znate da DJ predstavlja skraćenicu od Disc Jokcey-a i da su oni profesionalci zaduženi za puštanje muzike. A da li ste znali da je prvi DJ „nastao” u Njujorku 70-ih godina prošlog veka, da su koristili dva gramofona i DJ miksetu, radi neprekidnog puštanja muzike? Počeli su veoma skromno, u siromašnim kvartovima, ne znajući da su postavili temelje današnje muzike.

Danas, kada se organizuje žurka ili proslava, čak i kada izlazimo - postavlja se pitanje „DJ ili uživo muzika?

Ukoliko ste se Vi odlučili da angažujete Dj-a u Beogradu, da napravi sjajnu atmosferu, bilo da planirate žurku, rođendan ili neko drugo dešavanje - pronađite profesionalca baš za Vas! 

Želite narodnu, stranu, jazz, dance, pop ili rock muziku - pošaljite zahtev i uskoro ćete dobiti ponude od DJ-eva koji su slobodni u terminu koji Vama odgovara, motivisani i spremni da atmosferu dovedu do „usijanja”! 

Top Profesionalci

Jovan Ruljević

„PRAVITE ŽURKU, ROĐENDAN, ili NEKU DRUGU PROSLAVU TREBA VAM MUZIKA ZA KAFIĆ, SPLAV, KAFANU. . . DJ sa iskusvom za zurke, rodjendane, punoletstva, svadbu i ostale vrste proslava, kafice, klubove, splavove po povoljnoj ceni… Mogucnost iznajmljivanja ozvucenja i rasvete po najpovoljnijim cenama uz montazu i demontazu Visegodisnje iskustvo u pustanju muzike na raznim vrstama proslava, zurki, svadbi, rodjendana... Dobra atmosfera zagarantovana! ! !”

Ognjen Petrovic

„Sa sobom imam laptom I miksetu. Ozvucenje nemam predopostavljam da kome god bude trebao da ce imati. pustam svu vrstu muzike(narodnu,popularnu,stranu,i house.)”

Korisnici o nama

unajmljivanje dj za proslave
Stefan Nikolić
Privatni preduzetnik

,,Pravio sam proslavu povodom rođenja sina, ali nisam znao koliko je teško pronaći dobrog DJ-a. Na moju sreću naišao sam na sajt Utrenu. Poslao sam zahtev sa opisom koju bih muziku želeo da pušta i stiglo mi je par ponuda. Pogledao sam njihove profile i izabrao onog koji mi se najviše dopao. Super mi je koncept ovog sajta.”

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Kreirajte zahtev za uslugu koja Vam je potrebna! Zahtev će biti prosleđen svim registrovanim profesionalcima koji pružaju traženu uslugu!

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Dobićete ponude od profesionalaca koji su slobodni kada Vama odgovara, motivisani i spremni da završe posao! Pogledajte cene njihovog rada, kao i ocene od prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Angažujte profesionalca

Izaberite! Angažujte profesionalca čija ponuda Vam najviše odgovara!